Koldūniukai su dilgėlių įdaru

Koldūniukai su dilgėlių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, laiškiniai, 1 sauja
  • Dilgėlės, šviežios/šaldytos, 2 saujos
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Rūgpienis, naminis, 1.5 litro
  • Druska
  • Sviestas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Pakaitinti naminį rūgpienį.
Nuplautas švarias dilgėles sudėti ant koštuvo dugno, ant viršaus uždėti marlę, tada supilti pakaitintą rūgpienį ir gerai nuvarvinti.
Koštuve likusią varškę bei dilgėles pasūdyti ir dar šiltas pertrinti.
Užminkyti tešlą iš 4 kiaušinių, maslionkų (nuo varškės likusių išrūgų) ir miltų.
Tešlą iškočioti, suformuoti koldūniukus ir padėti į šaldymo kamerą, kad atvėstų.
Po poros valandų koldūniukus išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
Padažą padaryti iš sviesto, grietinės ir laiškinio česnako.
Sviestą ištirpinti, sudėti pjaustytą česnaką ir porą šaukštų grietinės.
Pasigamintą padažą užpilti ant išvirtų koldūniukų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2013-02-13 20:45
Labai ačiū už gerus patarimus......