Koldūnai, užkepti molinėse puodynėse

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Druska
- Sviestas, 30 gramų
- Grietinė, 200 gramų
- Žalumynai
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min.
Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų.
Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-13 18:02
labai skanu
siandien vel gaminsiu.

2011-05-11 13:40
labai skanu! tuo labiau, kad fantazijai nera ribu
gali visokiu priedu prideti
aciu uz patarima!


2011-04-04 10:17
bandysiu gaminti
2013-11-18 20:35