Koldūnai, užkepti molinėse puodynėse

Koldūnai, užkepti molinėse puodynėse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 30 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Žalumynai
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min.
Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų.
Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.

Receptą atsiuntė: Aida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Griša
2013-11-18 20:35
o koldūnų nors kvapas ar skonis jaučiamas?
(anonimas)
2012-12-13 18:02
labai skanu siandien vel gaminsiu.
kristina
2011-05-11 13:40
labai skanu! tuo labiau, kad fantazijai nera ribu gali visokiu priedu prideti aciu uz patarima!
gintautas
2011-04-04 10:17
bandysiu gaminti