Koldūnai su virtų kiaušinių ir šaloto svogūnų įdaru

Koldūnai su virtų kiaušinių ir šaloto svogūnų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, šaloto, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, kietai virti, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Druska, 1
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Iš 3 kiaušinių, vandens, 1 šaukštelio druskos ir miltų užminkyti koldūnų tešlą.
Nuvalyti ir nuplauti šaloto svogūnus, juos smulkiai supjaustyti ir lengvai pakepinti keptuvėje su sviestu.
Įdėti smulkiai pjaustytų kietai virtų kiaušinių bei druskos.
Plonai iškočioti tešlą, supjaustyti apskritimais ir įdaryti svogūnų bei kiaušinių įdaru.
Virti apie 5-6 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Patiekti su grietinės bei svogūnų padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą