Koldūnai su varškės sūrio įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, raudonieji, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Varškės sūris, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkiau koldūnų tešlą.
Varškės sūrį sutarkavau ir sumaišiau su grietine bei šiek tiek druskos.
Tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau apvalius blynelius.
Ant kiekvieno blynelio dėjau po šaukštelį varškės sūrio įdaro, perlenkiau ir užspaudžiau tešlos kraštus.
Viriau pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių.
Patiekiau su aliejuje pakepintu, smulkintu raudonuoju svogūnu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą