Koldūnai su varške ir lašinukais

Koldūnai su varške ir lašinukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Varškė, 300 gramų
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, 150 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 20 gramų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
Valgome su grietine.
Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą