Koldūnai su varške

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 stiklinė
- Kefyras, 0.75 stiklinės
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš miltų, kefyro ir žiupsnelio druskos minkykite tešlą. Jei tešla lieka labai lipni, berkite papildomai miltų, kol ji taps tinkama kočioti.
Įdarui varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.
Iš tešlos stikline, ar specialia forma išpjaukite koldūnus, kuriuos įdarykite varškės mase.
Koldūnus dėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 - 7 minutes.
» Rašyti komentarą