Koldūnai su varške

Koldūnai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kefyras, 0.75 stiklinės
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, kefyro ir žiupsnelio druskos minkykite tešlą. Jei tešla lieka labai lipni, berkite papildomai miltų, kol ji taps tinkama kočioti.

  2. Įdarui varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.

  3. Iš tešlos stikline, ar specialia forma išpjaukite koldūnus, kuriuos įdarykite varškės mase.

  4. Koldūnus dėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 - 7 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ūla
» Rašyti komentarą