Koldūnai su špinatų, pievagrybių ir čederio sūrio įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, granulės, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Špinatai, 350 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Vanduo, 0.75 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 200 gramų
- Žalumynai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, čederio, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą.
Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti.
Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais.
Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus.
Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja.
Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą