Koldūnai su špinatų ir sūrio įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Špinatai, 120 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Vanduo, 150 gramų
- Sūris, 70 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Tešlai sumaišyti pirmuosius tris produktus, o įdarui - sūrį bei truputėlį pakeptus špinatus. Iš iškočiotos tešlos išspausti skrituliukus, į juos dėti įdarą ir užspausti, kad verdant neišbėgtų. Prieš verdant vandenį šliūkštelti truputį aliejaus, o užvirus dėti koldūnus ir neilgai pavirti (5 min.). Skanauti su grietine. Beje, tokius pagamintus koldūnus galima ir apkepti - skanūs tikrai nemažiau. ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-06-16 14:01