Koldūnai su špinatų ir sūrio įdaru

Koldūnai su špinatų ir sūrio įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Špinatai, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Vanduo, 150 gramų
  • Sūris, 70 gramų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Tešlai sumaišyti pirmuosius tris produktus, o įdarui - sūrį bei truputėlį pakeptus špinatus. Iš iškočiotos tešlos išspausti skrituliukus, į juos dėti įdarą ir užspausti, kad verdant neišbėgtų. Prieš verdant vandenį šliūkštelti truputį aliejaus, o užvirus dėti koldūnus ir neilgai pavirti (5 min.). Skanauti su grietine. Beje, tokius pagamintus koldūnus galima ir apkepti - skanūs tikrai nemažiau. ;)

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą
» Komentarai
IRENA
2016-06-16 14:01
Kur dingo sūris, koks jis ir kiek jo