Koldūnai su špinatais

Koldūnai su špinatais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Špinatai, švieži/šaldyti, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 0.75 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 25 gramai
  • Sūris, Čederio, tarkuotas, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:

Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą.
Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti.
Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min.
Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska.
Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius.
Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus.
Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su sviestu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą