Koldūnai su špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Špinatai, švieži/šaldyti, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 0.75 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 25 gramai
- Sūris, Čederio, tarkuotas, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:
Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą.
Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti.
Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min.
Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska.
Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius.
Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus.
Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su sviestu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą