Koldūnai su salieru bei jautiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, smulkintos
- Salierai, 60 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Baltas vynas, 4 valgomieji šaukštai
- Vanduo
- Druska
- Grietinė
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinių, šiek tiek vandens bei druskos užminkome koldūnų tešlą.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir apie 7 min. pakepiname jame smulkintą svogūną bei morką.
Tuomet sudedame jautienos faršą, tarkuotą salierą, išspaustą česnaką, supilame vyną ir maišant kepiname apie 10-15 min.
Tuomet viską sudedame į dubenį ir gerai išmaišome su druska, pipirais bei petražolėmis.
Gauta mase įdarome iškočiotos tešlos blynelius ir suformuotus koldūnus verdame apie 15 min.
Patiekiame su smulkintais svogūnų laiškais bei grietine.
Skanaus!
» Rašyti komentarą