Koldūnai su salieru bei jautiena

Koldūnai su salieru bei jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, smulkintos
  • Salierai, 60 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo
  • Druska
  • Grietinė
  • Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, kiaušinių, šiek tiek vandens bei druskos užminkome koldūnų tešlą.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir apie 7 min. pakepiname jame smulkintą svogūną bei morką.
Tuomet sudedame jautienos faršą, tarkuotą salierą, išspaustą česnaką, supilame vyną ir maišant kepiname apie 10-15 min.
Tuomet viską sudedame į dubenį ir gerai išmaišome su druska, pipirais bei petražolėmis.
Gauta mase įdarome iškočiotos tešlos blynelius ir suformuotus koldūnus verdame apie 15 min.
Patiekiame su smulkintais svogūnų laiškais bei grietine.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Renalda
» Rašyti komentarą