Koldūnai su mėsa

Koldūnai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 150 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Tešlai reikės:
100 g kvietinių miltų
30 g vandens

Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.

Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.

Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.

Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Neda
» Rašyti komentarą