Koldūnai su mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti svogūną, pakepinti ant sviesto ir sudėti į mėsą.
Pagal skonį įberti druskos bei pipirų, supjaustytą česnaką ir gerai išmaišyti.
Į kitą indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 250 gramų miltų ir viską gerai išmaišyti.
Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti.
Šaukšteliu imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio ir lopinėlių kraštus sulenkti, kad gerai suliptų.
Paruoštus koldūnus dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir pamažu maišyti.
Kai visi koldūnai iškyla į vandens paviršių, pavirti dar 5 minutes.
Rekomenduojama valgyti su grietine ar spirgučių padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-29 17:49
Emal
2016-08-12 07:04
Tai kiausiniu nedeti i tesla
2016-01-21 15:55
Varau gaminti bus vakariene,,
2015-02-02 16:21
plikyta tesla: 3 stiklines miltu, 3 saukstai aliejaus, gerai ismaisyti, uzpilti stikline verdancio vandens, vel gerai pamaisyti ir po to pamynkyti rankom ir daryti koldunus, labai elastinga tesla, skani ir nelimpa prie ranku
2019-12-27 17:16