Koldūnai su mėlynėmis

Koldūnai su mėlynėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, + truputį patiekimui, 80 gramų
  • Mėlynės, 450 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
  • Grietinė
  • Pasukos, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Pasukas šiek tiek pašildykite ir sumaišykite su soda bei druska.
Palaipsniui suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Gautą tešlą iškočiokite ir išspauskite apskritus blynelius.
Mėlynes sumaišykite su cukrumi ir dėkite po šaukštelį mėlynių ant kiekvieno tešlos blynelio.
Blynelius perlenkite ir užspauskite tešlos kraštelius.
Dėkite koldūnus į verdantį pasūdytą (arba pasaldintą) vandenį ir virkite, kol visi koldūnai pakils į paviršių.
Patiekite šiltus su sviestu, grietine bei šiek tiek cukraus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą