Koldūnai su lašiša ir bazilikais

Koldūnai su lašiša ir bazilikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lašišos filė, žalia, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 0.75 stiklinės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
  • Maltas muskatas
  • Druska
  • Grietinė
  • Džiovinti bazilikai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinio, miltų, vandens, aliejaus, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite koldūnų tešlą.

  2. Lašišą susmulkinkite ir sumaišykite su susmulkintais svogūnais, pipirais, šiek šiek druskos bei muskatu.

  3. Gauta lašišos mase įdarykite tešlos blynelius ir suformuokite koldūnus.

  4. Virkite apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
    Patiekite su grietine ir džiovintu baziliku.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-09-18 11:11
kaip glozetas
gh
2011-12-17 21:14
Kokia lasisa turi buti? Rukyta ar sudyta? ar isvis zalia?