Koldūnai su lašiša ir bazilikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lašišos filė, žalia, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 0.75 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Malti juodieji pipirai
- Maltas muskatas
- Druska
- Grietinė
- Džiovinti bazilikai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš kiaušinio, miltų, vandens, aliejaus, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite koldūnų tešlą.
Lašišą susmulkinkite ir sumaišykite su susmulkintais svogūnais, pipirais, šiek šiek druskos bei muskatu.
Gauta lašišos mase įdarykite tešlos blynelius ir suformuokite koldūnus.
Virkite apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Patiekite su grietine ir džiovintu baziliku.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-17 21:14
Kokia lasisa turi buti? Rukyta ar sudyta? ar isvis zalia?
2013-09-18 11:11