Koldūnai su kiauliena ir kopūstais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, baltagūžiai, 180 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 320 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Vanduo, 2 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
Virkite apie 7-9 min.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą