Koldūnai su kiauliena ir kopūstais

Koldūnai su kiauliena ir kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kopūstai, baltagūžiai, 180 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 320 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
Virkite apie 7-9 min.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Irma
» Rašyti komentarą