Koldūnai su kiauliena

Koldūnai su kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Vanduo, verdantis, 250 mililitrų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, augalinis, 50 gramų
  • Prieskoniai, kiaulienai
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį vandenį supilkite aliejų, įdėti druskos, pusę nurodyto miltų kiekio ir sumaišykite mikseriu vientisą tešlą.
Palaipsniui suberkite likusius miltus ir išminkykite kočiojamą tešlą.
Tešlą 30 min. palikite šaldytuve.
Kiaulienos faršą išminkykite su kiaušiniu, pipirais, kiaulienos prieskoniais bei susmulkintu česnaku.
Atšaldytą tešlą plonai iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį kiaulienos faršo ir suformuokite koldūnus.
Virkite koldūnus verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi iškyla į paviršių, ir tuomet pavirkite dar apie 5 min.
Patiekite šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą