Koldūnai su kepenėlėmis ir kopūstais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Juodieji serbentai, lapeliai, džiovinti ir smulkinti
- Kopūstai, 250 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Jaučio kepenys, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, 1.5 stiklinės
- Druska
- Prieskoniai, jautienai
Gaminimo instrukcija:
Iš 1 kiaušinio, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkome tešlą koldūnams ir padedame į šalį.
Jaučio kepenis sumalame ir sumaišome su susmulkintu kopūstu, svogūnais, 1 kiaušiniu, džiovintais bei susmulkintais juodųjų serbentų lapeliais, druska, pipirais ir jautienos prieskoniais.
Tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir iškočiojame du plonus blynus.
Vieną blyną dedame ant koldūnų formos, sudedame ant tešlos į duobutes jaučio kepenų ir kopūsto įdarą, viską užklojame kitu tešlos blynu ir pakočiojame, kad susiformuotų koldūnai.
Verdame verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą