Koldūnai su kepenėlėmis ir kopūstais

Koldūnai su kepenėlėmis ir kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Juodieji serbentai, lapeliai, džiovinti ir smulkinti
  • Kopūstai, 250 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Jaučio kepenys, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, 1.5 stiklinės
  • Druska
  • Prieskoniai, jautienai
Gaminimo instrukcija:

Iš 1 kiaušinio, vandens, šiek tiek druskos bei miltų užminkome tešlą koldūnams ir padedame į šalį.
Jaučio kepenis sumalame ir sumaišome su susmulkintu kopūstu, svogūnais, 1 kiaušiniu, džiovintais bei susmulkintais juodųjų serbentų lapeliais, druska, pipirais ir jautienos prieskoniais.
Tešlą padaliname į dvi lygias dalis ir iškočiojame du plonus blynus.
Vieną blyną dedame ant koldūnų formos, sudedame ant tešlos į duobutes jaučio kepenų ir kopūsto įdarą, viską užklojame kitu tešlos blynu ir pakočiojame, kad susiformuotų koldūnai.
Verdame verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą