Koldūnai su jautienos įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Mairūnas, džiovintas arba šviežias, maltas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus, arba riebalai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Jautienos faršą sumaišiau su jautienos arba kiaulienos riebalais, susmulkintu svogūnu, česnaku, sultiniu, druska, pipirais bei mairūnu.
Iš kiaušinių, vandens, sviesto bei miltų užminkiau tešlą.
Užminkytą tešlą iškočiojau, išspaudžiau apvalius blynelius ir įdariau jautiena.
Viriau karštame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškilo į paviršių ir patiekiau su sviestu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą