Koldūnai su jautiena

Koldūnai su jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 100 gramų
  • Jautienos faršas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska
  • Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:

Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aurelija
» Rašyti komentarą