Koldūnai su jautiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 100 gramų
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Druska
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą