Koldūnai su grybų - mėsos įdaru

Virti koldūnai su grietine
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Malta mėsa, 600 gramų
- Grybai, 400 gramų
- Miltai, 600 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Pipirai, 0.2 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Aš mėsą malu pati (galima pirktą), kartu sumalu svogūnus ir grybus (žiemos metu imu sūdytus ir gerai numirkytus grybus).
Pridedu prieskonių, druskos, gerai išmaišau.Tešlai daryti imu miltų, truputį druskos ir pilu vandens.
Reikia, kad tešla būtų minkoma bei lengvai kočiotųsi.
Koldūnus darom visa šeima, taip greičiau ir smagiau. Koldūnų būna keliems kartams. Vienus verdu pavalgyti, kitus išdėliojam ant padėklo ir užšaldom, nes gaunama gana daug. Skanaus:)
» Rašyti komentarą