Koldūnai su grybais ir kopūstais

Koldūnai su grybais ir kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, rauginti, 200 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Grybai, švieži/šaldyti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Supilkite miltus ant stalo ir viduryje padarykite duobutę.
Sudėkite į miltų duobutę visus kiaušinius ir suminkykite vientisą tešlą.
Iškočiokite maždaug 1,5 cm storio tešlą ir supjaustykite į mažus apskritimus.
Grybus švelniai apkepkite su šiek tiek sviesto.
Nusausinkite raugintus kopūstus ir sumaišykite su grybais.
Dėkite ant kiekvieno tešlos blynelio po šaukštelį įdaro ir, sudrėkinę vandeniu, sulipinkite tešlos kraštelius.
Užvirinkite vandenį su trupučiu druskos ir sudėkite į jį suformuotus koldūnus.
Virkite apie 5 minutes, kol visi koldūnai iškils į paviršių.
Ištirpinkite keptuvėje likusį sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną.
Patiekite koldūnus šiltus su svogūno ir sviesto padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aha
2015-03-03 20:54
Nesąmonė su tais kiaušiniais ir net neskanu toks kiekis, nebent kažkam patinka virta kiaušinienė. Nes tiek sudėjus ir dar ne išplakus, o paprastai įminkius, kiaušinienę ir valgysit. Mes su mama kažkada bandėm pagal kažkokį ale Stiklių receptą su panašiu kiekiu kiaušinių - nu jau tokie šlykštūnai gavosi, kad net šuniui nekilo ranka atiduot