Koldūnai su grybais ir kopūstais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, rauginti, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Vanduo, 200 mililitrų
- Sviestas, 120 gramų
- Grybai, švieži/šaldyti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Supilkite miltus ant stalo ir viduryje padarykite duobutę.
Sudėkite į miltų duobutę visus kiaušinius ir suminkykite vientisą tešlą.
Iškočiokite maždaug 1,5 cm storio tešlą ir supjaustykite į mažus apskritimus.
Grybus švelniai apkepkite su šiek tiek sviesto.
Nusausinkite raugintus kopūstus ir sumaišykite su grybais.
Dėkite ant kiekvieno tešlos blynelio po šaukštelį įdaro ir, sudrėkinę vandeniu, sulipinkite tešlos kraštelius.
Užvirinkite vandenį su trupučiu druskos ir sudėkite į jį suformuotus koldūnus.
Virkite apie 5 minutes, kol visi koldūnai iškils į paviršių.
Ištirpinkite keptuvėje likusį sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną.
Patiekite koldūnus šiltus su svogūno ir sviesto padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-03 20:54