Koldūnai su dešrele

Koldūnai su dešrele
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Dešrelės, pieniškos, paukštienos, 5 vienetai
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Įmušame į dubenį kiaušinius, supilame vandenį, įberiame šiek tiek druskos, suberiame miltus ir suminkome tešlą.
Dešreles supjaustome nedideliais gabaliukais.
Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame blynelius, ant kiekvieno jų dedame po gabaliuką dešrelės ir sulipiname tešlos kraštelius.
Suformuotus koldūnus verdame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai pakyla į paviršių.
Patiekiame su mėgstamu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Olga
» Rašyti komentarą