Koldūnai su bulvių košės ir raugintų kopūstų įdaru

Koldūnai su bulvių košės ir raugintų kopūstų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Kopūstai, rauginti, 150 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Iš vandens, 0,75 šaukštelio druskos bei miltų užminkykite koldūnų tešlą.
Užminkytą tešlą atidėkite į šoną.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sutrinkite košę.
2 svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
Kopūstus nusunkite, nuplaukite, dar pasmulkinkite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite apie 10 min. virš mažos ugnies.
Bulvių košę sumaišykite su kopūstais bei svogūnais ir įdarykite plonai iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Likusius 2 svogūnus pakepinkite su aliejumi ir sudėkite ant virtų koldūnų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jadvyga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ligita
2014-09-30 16:06
Nu ka,bandau