Koldūnai su bulvių košės ir raugintų kopūstų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 5 vienetai
- Kopūstai, rauginti, 150 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Iš vandens, 0,75 šaukštelio druskos bei miltų užminkykite koldūnų tešlą.
Užminkytą tešlą atidėkite į šoną.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sutrinkite košę.
2 svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
Kopūstus nusunkite, nuplaukite, dar pasmulkinkite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite apie 10 min. virš mažos ugnies.
Bulvių košę sumaišykite su kopūstais bei svogūnais ir įdarykite plonai iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Likusius 2 svogūnus pakepinkite su aliejumi ir sudėkite ant virtų koldūnų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-30 16:06