Koldūnai su avienos ir moliūgų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Moliūgai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 420 gramų
- Vanduo, virintas, 200 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Aviena, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Užsiminkome tešlą iš kiaušinių, druskos, vandens bei miltų ir padedame ją į šalį.
Moliūgą nulupame, supjaustome jo minkštimą be sėklų didesniais kubeliais ir bent 6 min. paverdame pasūdytame vandenyje.
Tuomet nukošiame moliūgą ir paliekame šiek tiek pravėsti.
Svogūną susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su sviestu.
Koldūnų įdarui sumaišome moliūgą, svogūną, avienos faršą ir viską pasūdome.
Galiausiai iškočiojame tešlą, supjaustome ją norimo dydžio kvadratėliais ir suvyniojame į juos pasigamintą įdarą.
Dedame koldūnus į užvirusį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Patiekiame su tarkuotu sūriu, grietine ar kitokiu, Jūsų pamėgtu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-26 17:48