Koldūnai Kūčioms

Koldūnai Kūčioms
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, (kepimui)
  • Prieskoniai
  • Grybai, džiovinti, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti verdančiu vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o, kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla.
Grybus užpilti vandeniu ir šiek tiek pamirkyti.
Nusausintus grybus smulkiai supjaustyti ir pakepinti kartu su 1 smulkintu svogūnu bei šiek teik druskos.
Tešlą iškočioti kuo ploniau ir formuoti norimos formos koldūnus.
Koldūnus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 3-4 minutes.
Per tą laiką galima paruošti padažiuką: į įkaitintą aliejų dėti 1 smulkintą svogūną.
Kai svogūnas įgaus auksinę spalvą, dėti smulkintą česnaką ir petražoles, berti prieskonius.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytenis
2016-12-23 15:41
O tai kiek cia tu koldunu gaunasi? Ta prasme 10 zmoniu atrodo mazoka...
Ramute
2016-10-12 18:58
Aciu gavosi super tesla
Mama
2015-12-09 00:57
Skanus.ir gamint nesunku
Laura
2014-12-19 14:07
Aciu uz recepta! Gaminaiu butinai Kucioms!