Koldūnai Kūčioms

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, (kepimui)
- Prieskoniai
- Grybai, džiovinti, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti verdančiu vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o, kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla.
Grybus užpilti vandeniu ir šiek tiek pamirkyti.
Nusausintus grybus smulkiai supjaustyti ir pakepinti kartu su 1 smulkintu svogūnu bei šiek teik druskos.
Tešlą iškočioti kuo ploniau ir formuoti norimos formos koldūnus.
Koldūnus dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 3-4 minutes.
Per tą laiką galima paruošti padažiuką: į įkaitintą aliejų dėti 1 smulkintą svogūną.
Kai svogūnas įgaus auksinę spalvą, dėti smulkintą česnaką ir petražoles, berti prieskonius.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-12 18:58
Aciu gavosi super tesla
2015-12-09 00:57
Skanus.ir gamint nesunku
2014-12-19 14:07
Aciu uz recepta! Gaminaiu butinai Kucioms! 

2016-12-23 15:41