Kokosų piene troškintos vištienos blauzdelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištų blauzdelės, 4 vienetai
- Kokosų pienas, 400 mililitrų
- Citrinžolė, 2 vienetai
- Karis, Raudonojo kario pasta, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Aitriosios paprikos, 0.5 vieneto
- Druska, 2 žiupsneliai
- Žaliosios citrinos, patiekiant, 1 vienetas
- Kalendra, patiekiant, 40 gramų
- Svogūnų laiškai, patiekiant, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Žaliosios citrinos, 0.5 vieneto
- Aitriosios paprikos, 0.5 vieneto
- Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 2 žiupsneliai
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Pamarinuoti vištienos blauzdeles su puse žaliosios citrinos sulčių, puse smulkiai kapotos aitriosios paprikos, puse a. š. imbiero, druska ir pipirais. Geriausia palikti per naktį.
Apkepti vištieną aliejuje, kol apskrus.
Į įkaitintą puodą lieti aliejaus. Storąją citrinžolės dalį sutraiškyti mėsos plaktuku ir įmesti į keptuvę. Įdėti kario pastos, smulkintą česnaką, aitriąją papriką ir kepti apie 1 min. Tuomet sudėti vištieną. Užpilti kokosų pienu, pasūdyti ir troškinti 40 min. ant mažos ugnies.
Patiekalą pagardinti žaliosios citrinos sultimis, kapotomis kalendromis ir pjaustytais svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą