Kokosų piene troškintos vištienos blauzdelės

Kokosų piene troškintos vištienos blauzdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų blauzdelės, 4 vienetai
  • Kokosų pienas, 400 mililitrų
  • Citrinžolė, 2 vienetai
  • Karis, Raudonojo kario pasta, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Aitriosios paprikos, 0.5 vieneto
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Žaliosios citrinos, patiekiant, 1 vienetas
  • Kalendra, patiekiant, 40 gramų
  • Svogūnų laiškai, patiekiant, 3 vienetai
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Marinatui:
  • Žaliosios citrinos, 0.5 vieneto
  • Aitriosios paprikos, 0.5 vieneto
  • Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pamarinuoti vištienos blauzdeles su puse žaliosios citrinos sulčių, puse smulkiai kapotos aitriosios paprikos, puse a. š. imbiero, druska ir pipirais. Geriausia palikti per naktį.

  2. Apkepti vištieną aliejuje, kol apskrus.

  3. Į įkaitintą puodą lieti aliejaus. Storąją citrinžolės dalį sutraiškyti mėsos plaktuku ir įmesti į keptuvę. Įdėti kario pastos, smulkintą česnaką, aitriąją papriką ir kepti apie 1 min. Tuomet sudėti vištieną. Užpilti kokosų pienu, pasūdyti ir troškinti 40 min. ant mažos ugnies.

  4. Patiekalą pagardinti žaliosios citrinos sultimis, kapotomis kalendromis ir pjaustytais svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą