Kokoso drožlių pyragas su pertepimu

Kokoso drožlių pyragas su pertepimu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 75 gramai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Kokosas, drožlės, 200 gramų
  • Uogienė, braškių, 250 gramų
Papuošimui:
  • Šokoladas, juodasis
Gaminimo instrukcija:

Trynius išplakame su vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos iki standumo. Į trynių masę įmaišome minkštą sviestą. Po to išmaišome miltus, kokoso drožles ir baltymus. Pusė gautos masės sudedame į formą, pateptą riebalais, užtepame ant tešlos uogienės ir sudedame likusią tešlą.
Kepame 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 minučių.

Papuošti tirpintu šokoladu.

SKANAUS.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Jolita Budvytytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jovita
2015-01-25 14:02
Aprašyme pamiršta nurodyti, kad reikia įdėti cukraus į masę, tad nepamirškite, kaip man nutiko
nzn
2014-06-17 20:17
taip slikstu buvo kad net kiausus sutrauke su peniu