Kokosinis varškės pyragas su traškia kokosų plutele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 600 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Kokosų drožlės, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 150 gramų
- Sviestas, minkštas, 100 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kokosų drožlės, 100 gramų
- Sviestas, šaltas, 80 gramų
- Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Ruošiame pagrindą: sviestą su cukrumi, tryniu ir druska išplakame mikseriu. Suberiame persijotus miltus, užminkome tešlą.
Tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.
Ruošiame įdarą: išplakame kiaušinius. Visus produktus sumaišome.
Ruošiame viršų: sviestą supjaustome arba sutarkuojame, ir kartu su kitais produktais triname rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.
Surenkame pyragą: tešlą rankomis paskirstome ant formos dugno ir sienelių. Supilame varškės masę, ant viršaus užbarstome trupinius.
Kepame iki 180-190°C įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, viršų uždengę folija.
Vėliau dar 10 minučių be folijos, arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda.
Pyragą visiškai atvėsiname.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-04-04 15:22