Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata

Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, pyragams kepti, 250 gramų
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Kokosų pienas, 250 mililitrų
  • Sausainiai, 80 gramų
  • Džiūvėsėliai, 80 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 80 gramų
  • Žaliosios citrinos, 1 vienetas
  • Želatina, 30 gramų
  • Kokosų drožlės, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Matcha arbatos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Mėta, lapeliai
  • Uogos
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus sausainius sumalti į trupiniukus, įberti kokoso drožlių, sumaišyti su sviestu ir iškloti formos dugną bei kraštelius. Kelioms minutės padėti į šaldytuvą sustingti.

  2. Kokosų pieną pašildyti ir jame ištirpinti arbatos miltelius. Įdėti želatinos ir cukraus pudros. Gerai išmaišyti.

  3. Sūrį ir varškę išplakti iki vientisos masės. Nutarkuoti citrinos žievelę ir iš minkštimo išspausti apie 2 v. š. sulčių. Įmaišyti į varškės ir sūrio masę kartu su kokosų pieno mase.

  4. Supilti kremą ant pagrindo ir palikti šaldytuve 4-6 valandoms. Bet galima ir per visą naktį.

  5. Puošti mėtų lapeliais ir uogomis.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą