Kokosinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 220 gramų
- Migdolai, malti, 80 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, kokosų, 260 mililitrų
- Apelsinų sultys, šviežiai spaustos, 120 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Kokosas, drožlės, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos žievelė, tarkuota, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Sumaišiau kiaušinius, cukrų, sviestą, citrinos žievelę, citrusų sultis, maltus migdolus, kokoso drožles bei pieną.
Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Išmaišytą vientisą tešlos masę sudėjau į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepiau apie 1 val. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanus, švelnaus kokosų skonio pyragiukas!
» Rašyti komentarą