Kokosiniai kamuoliukai su aviečių uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, neriebios, 500 gramų
- Kokosų drožlės, 100 gramų
- Kiaušinių tryniai, 2 vienetai
- Batonas, 2 riekės
- Sviestas, 50 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Apelsinų žievelė, 0.5 vieneto
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aviečių uogienė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.
Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.
Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.
Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.
» Rašyti komentarą