Kokosiniai kamuoliukai su aviečių uogiene

Kokosiniai kamuoliukai su aviečių uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, neriebios, 500 gramų
  • Kokosų drožlės, 100 gramų
  • Kiaušinių tryniai, 2 vienetai
  • Batonas, 2 riekės
  • Sviestas, 50 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Apelsinų žievelė, 0.5 vieneto
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aviečių uogienė
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.

  2. Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.

  3. Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.

  4. Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą