Klevų sirupu glazūruota kiaulienos išpjova

Klevų sirupu glazūruota kiaulienos išpjova
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova, 1 vienetas
  • Klevų sirupas, 0.33 stiklinės
  • Česnakai, sutrinti, 2 skiltelės
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Dižono garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Imbieras, smulkintas, šviežias, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išpjovą ištrinti druska ir pipirais, apkepti įkaitintame aliejuje.

  2. Puodelyje sumaišyti klevų sirupą, garstyčias, smulkintą česnaką ir imbierą. Supilti į keptuvę ir kepti vis vartant, kol mėsa iškeps ir pasidengs sirupo glazūra.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Silvija
2009-06-20 15:07
Pritariu Linui, tikrai nuostabios visos foto, manau patiekaliukai tikrai skanūs. Turbūt autorė profesionali kulinarė.
Linas
2009-06-20 14:08
Ech skaniai atrodo šitas mėsgalis. Belieka tik pagirti autorę, labai gražios visos foto.