Kitoks Strėvos suktinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Taukai (kiaulių), kepti kepsniui
- Jautiena, karbonadinė mėsa, 800 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, užpilti ant kepsnio, 1.5 valgomojo šaukšto
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
grybų;
2 svogūnai;
2 šaukštai sviesto;
žiupsnelis druskos.
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
Įdaras: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Skanaus
» Rašyti komentarą