„Kitokie koldūnai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, 0.6 stiklinės
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
- Prieskoniai, kiaulienai
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
Patiekiame šiltus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-30 13:33
na taip......supyliau y inda 2 stikl miltu,ymusiau 2 kiausinius,vandens 0,6 stikl.druskos. Ir gavosi visiskai skysta mase,apie kociojima net kalbos nera su tokia tesla.tai kaip suprantu miltu cia daugiau reikia deti nei parasyta,na ziuresim kas gausis toliau:::}}}