„Kitokie koldūnai“

„Kitokie koldūnai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, 0.6 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
  • Prieskoniai, kiaulienai
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
Patiekiame šiltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2014-05-30 13:33

na taip......supyliau y inda 2 stikl miltu,ymusiau 2 kiausinius,vandens 0,6 stikl.druskos. Ir gavosi visiskai skysta mase,apie kociojima net kalbos nera su tokia tesla.tai kaip suprantu miltu cia daugiau reikia deti nei parasyta,na ziuresim kas gausis toliau:::}}}