Kiškio kepsnys

Kiškio kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 150 gramų
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Raudonas vynas, 2 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiškiena, kiškis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Galima kepti ir ant žarijų, mėsą taip pat vis apšlakstant marinatu.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Odeta
» Rašyti komentarą