Kisielinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.9 stiklinės
- Kiaušiniai, 7 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 stiklinė
- Kisielius, kietas, pakelis, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kisielių sutarkuoti bulvine tarka. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į sutarkuotą kisielių. Sudėti miltus, kepimo miltelius, supilti aliejų ir viską gerai išmaišyti. Pilti į kepimo formą ir kepti apie 40 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-15 21:00
Aš kepu iš biraus kisieliaus, tik kiaušinius 5 dedu ir 250 gr kisieliaus pakelį.
2010-07-15 17:56
labai skanus pyragaitis,galet tiktu ir ne kietas kisielius.




2010-02-25 12:57
aš net nežinojau kad yra kisielius tarkuojamas 

2010-02-04 15:20
Paprastas, bet skanus. Kisielius gera skoni suteikia. Daznai kepu 

2010-11-06 18:11