Kiniški bananai meduje

Kiniški bananai meduje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, nepernokę, 4
  • Krakmolas, kukurūzų, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, 5 valgomieji šaukštai
  • Sezamo sėklos, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, baltymas, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 80 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • Aliejus, žemės riešutų, arba kukurūzų
  • Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Iš krakmolo, kepimo miltelių bei miltų užmaišykite tešlą. Maišant pamažu supilkite vandenį, baltymą, sezamų aliejų. Bananus nulupkite ir supjaustykite į 8 vienodo dydžio gabalėlius. Keptuvėje be riebalų ant vidutinės ugnies pakepinkite sezamų sėklas, kol jos šiek tiek paruduos. Kepinant keptuvę reikia retkarčiais pakratyti. Išimkite. Keptuvėjė su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų, bananų gabalėlius panardinkite į tešlą ir iškart virkite aliejuje 3-4 min., kol jie įgaus šviesiai rusvą atspalvį. Geriausia virti porcijomis, kad gabalėliai galėtų laisvai plaukioti aliejuje. Išimkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite ant popirinės servetėlės. Puode maišydami įkaitinkite medų su citrinos sultimis, užpilkite ant išvirtų bananų. Pabarstykite sezamų sėklomis.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rima
2015-09-13 14:14
Labai skanu,ragavau Brazilu restorane,patiekta buvo ant uzkandziu stalo
lol
2011-08-05 15:09
bull shit
adfsadg
Samanta
2011-07-16 11:54
ar skanu juos valgyti šaltus ?: )
saulyte+relyte
2011-06-15 15:49
gal ir verta pabandyti??? tik aš nesupratau kaip patiekti???
as
2011-04-02 18:19
Bet kazkas cia ne taip realiai kinietiskam restorane europoje jie jau aplipinti medumi ir sezamu, o ne mirkyti