Kiniški bananai meduje


- Bananai, nepernokę, 4
- Krakmolas, kukurūzų, 2 valgomieji šaukštai
- Medus, 5 valgomieji šaukštai
- Sezamo sėklos, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymas, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 80 gramų
- Vanduo, 150 mililitrų
- Aliejus, žemės riešutų, arba kukurūzų
- Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Iš krakmolo, kepimo miltelių bei miltų užmaišykite tešlą. Maišant pamažu supilkite vandenį, baltymą, sezamų aliejų. Bananus nulupkite ir supjaustykite į 8 vienodo dydžio gabalėlius. Keptuvėje be riebalų ant vidutinės ugnies pakepinkite sezamų sėklas, kol jos šiek tiek paruduos. Kepinant keptuvę reikia retkarčiais pakratyti. Išimkite. Keptuvėjė su išgaubtu dugnu arba gruzdintuvėje įkaitinkite aliejų, bananų gabalėlius panardinkite į tešlą ir iškart virkite aliejuje 3-4 min., kol jie įgaus šviesiai rusvą atspalvį. Geriausia virti porcijomis, kad gabalėliai galėtų laisvai plaukioti aliejuje. Išimkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite ant popirinės servetėlės. Puode maišydami įkaitinkite medų su citrinos sultimis, užpilkite ant išvirtų bananų. Pabarstykite sezamų sėklomis.
2011-08-05 15:09
adfsadg
2011-07-16 11:54
2011-06-15 15:49




2011-04-02 18:19

2015-09-13 14:14