Kiniškas vištienos troškinys

Kiniškas vištienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 250 gramų
  • Geltonoji paprika, 1 vienetas
  • Žalioji paprika, 1 vienetas
  • Porai, 1 vienetas
  • Marinuoti pievagrybiai, 100 gramų
  • Vištienos sultinys, 0.125 litro
  • Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malta ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.

  2. Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.

  3. Patiekti su ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą