Kiniškai kepta kiauliena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 400 gramų
- Ryžių makaronai, 100 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Žalioji paprika, 1 vienetas
- Saliero stiebai, 1 vienetas
- Kininis kopūstas, 60 gramų
- Kalendra, 1 pundelis
- Sojos padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Austrių padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Mėsą supjaustyti juostelėmis. Suplakti 3 šaukštus sojos padažo su 1 šaukštelių austrių padažo, greitai aptepti mėsą ir per naktį palikti šaldytuve.
Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.
Morką, kopūstą, paprikas supjaustyti juostelėmis, susmulkinti česnaką, salierą ir kalendrų lapelius.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iki rusvos plutelės apkepti mėsą. Berti daržoves, lieti likusį sojų padažą ir dar pakepinti apie 5 min.
Dėti išvirtus makaronus, lieti likusį austrių padažą ir po 2 min. nukaisti. Tiekti, pabarsčius kalendrų lapeliais.
» Rašyti komentarą