Kiniškai kepta kiauliena

Kiniškai kepta kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 400 gramų
  • Ryžių makaronai, 100 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Žalioji paprika, 1 vienetas
  • Saliero stiebai, 1 vienetas
  • Kininis kopūstas, 60 gramų
  • Kalendra, 1 pundelis
  • Sojos padažas, 5 valgomieji šaukštai
  • Austrių padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Suplakti 3 šaukštus sojos padažo su 1 šaukštelių austrių padažo, greitai aptepti mėsą ir per naktį palikti šaldytuve.

  2. Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.

  3. Morką, kopūstą, paprikas supjaustyti juostelėmis, susmulkinti česnaką, salierą ir kalendrų lapelius.

  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iki rusvos plutelės apkepti mėsą. Berti daržoves, lieti likusį sojų padažą ir dar pakepinti apie 5 min.

  5. Dėti išvirtus makaronus, lieti likusį austrių padažą ir po 2 min. nukaisti. Tiekti, pabarsčius kalendrų lapeliais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą