Kiniška vištiena su morkomis ir agurkais

Kiniška vištiena su morkomis ir agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 4 vienetai
  • Vištienos filė, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Prieskoniai, vištienos
  • Vorčesterio padažas
Gaminimo instrukcija:

Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais.
Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena.
Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele.
Po to ugnis sumažinama, suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos ir viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kol morkos suminkštėja.
Vėliau įdedamas šiaudeliais supjaustytas agurkas.
Pabaigoje sudedamas medus, pagal skonį suberiami prieskoniai, druska ir užpilami pomidorų bei Vorčesterio padažai.
Viskas pakaitinama.
Patiekiama su ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-24 23:44
Na, iki kinietiško maisto čia labai, labai toli Bet skanu
ligita
2016-01-09 22:44
Kur yra pirkt uk vorcesterio padazo ?
inga
2012-07-17 17:54
superinis, lb skanu
di
2012-02-06 04:44
Tai kurioje vietoje pilamas tas Vorčesterio padažas jei jau parasei i recepta !!!!!!!!!!!
Rasa
2011-10-11 12:32
labai skanus tikras kinietiskas patiekaliukas , siulau pabandyt visiems kinietiskos virtuves megejams