Kiniška vištiena su morkomis ir agurkais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 1 vienetas
- Česnakai, 1 vienetas
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 4 vienetai
- Vištienos filė, krūtinėlė, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai, vištienos
- Vorčesterio padažas
Gaminimo instrukcija:
Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais.
Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, po to suberiama vištiena.
Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele.
Po to ugnis sumažinama, suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos ir viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kol morkos suminkštėja.
Vėliau įdedamas šiaudeliais supjaustytas agurkas.
Pabaigoje sudedamas medus, pagal skonį suberiami prieskoniai, druska ir užpilami pomidorų bei Vorčesterio padažai.
Viskas pakaitinama.
Patiekiama su ryžiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-09 22:44
Kur yra pirkt uk vorcesterio padazo ?
2012-07-17 17:54
superinis, lb skanu 

2012-02-06 04:44
Tai kurioje vietoje pilamas tas Vorčesterio padažas jei jau parasei i recepta !!!!!!!!!!! 

2011-10-11 12:32
labai skanus tikras kinietiskas patiekaliukas
, siulau pabandyt visiems kinietiskos virtuves megejams 


2021-03-24 23:44