Kiniška vištiena su agurkais

Kiniška vištiena su agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, ilgavaisis, 1 vienetas
  • Česnakai, 4
  • Imbieras, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas, kukurūzų, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, laiškai, 50 gramų
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Sojos padažas, šviesusis, 3 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, tamsusis, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
  • Austrių padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktoras
2015-04-03 09:44
As tai dar dedu konservuoto (saldaus) ananaso 2 griezinelius ir 1 paprika.
As
2012-02-20 22:29
Labai skanu
as
2011-10-10 13:14
kodel dar saldziaruksciame patiekale ,dar nemaciau niekur (kinietiskame!) kinietisku grybu ,kurie sitame patiekale buna...
Kristina
2011-03-06 21:28
labai geres receptukas
Emilija
2011-02-05 23:24
Dariau ir gavosi laaaabai skanu