Kiniška vištiena

Kiniška vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Medus, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Morkos, vidutinio dydžio, 3 vienetai
  • Ryžiai
  • Vištienos filė, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė supjaustykite stambesniais gabalėliais. Česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, po to suberkite vištienos gabaliukus. Ją kepinkite ant didelės ugnies kol apsitrauks balta plėvele. Tada ugnį sumažinkite ir suberikite šiaudeliais supjaustytas morkas. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos. Pabaigoje įdėkite medų, prieskonius pagal skonį, druską ir užpilkite pomidorų padažu. Viską pakaitinkite iki virimo. Paruoštą vištieną užpilkite ant išvirtų ryžių. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mantas
2014-11-02 14:43
3 cesnakai ta prasme 3 galvos ar skilteles?
va
2012-11-04 11:51
visai nieko ir pabandykite ideti truputi atsto va ta da liukasas iseina
Edgaras
2011-09-21 16:05
Nezinau kodel sis receptas atsidure prie kinu virtuves, bet kad nieko cia kinisko nematau...
Enrika
2011-09-10 21:00
As dejau pomidorus , paprika ir aitrius pipirus . Gerulis receptukas
Gee
2011-02-11 19:49
As vietoj pomidoru padazo, atskirai maisau soju padaza i kuri suberi cesnakus ir medu ir gauni saldziarugsti soju padaza.

O vietoj morku.
Tai ismaisau bulviu krakmola su 1 kiausiniu,
Ir jame kepu vistiena