Kiniška soja vyno ir paprikų padaže

Kiniška soja vyno ir paprikų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai
  • Krakmolas, kukurūzų, 2 valgomieji šaukštai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Soja, paplotėliai, pakuotė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Baltas vynas, pusiau sausas, 1 stiklinė
  • Sojos padažas, šviesusis, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui
  • Sultinys, vištienos, 0.5 stiklinės
  • Austrių padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:

Sojos paplotėlius užpilkite karštu sultiniu ir mirkykite apie 20 min.
Tada juos apšlakstykite šviesiu sojos padažu, užberkite 2 cukraus šaukštus, krakmolą ir gerai išmaišę, palikite marinuotis bent 15 min.
Svogūnus su česnakais smulkiai supjaustykite, sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepinkite maždaug 10 sekundžių maišydami ant karštos ugnies.
Sudėkite juostelėmis pjaustytus pasimarinavusius sojos paplotėlių gabalėlius ir maišydami kepinkite maždaug 1 min, tuomet supilkite sultinį.
Dar minutę maišydami patroškinkite, supilkite vyną ir dabar trošlinkite tol, kol skysčio sumažės perpus.
Dėkite juostelėmis supjaustytą papriką, austrių padažą, citrinpipirių truputėlį, maišykite ir po 1-2 minučių išjunkite ugnį.
Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2010-03-12 13:14
nepatinka man taip,nei kiek nei ko deti.Receptas ir turi buti kaip receptas kiek ir ko det parasyt.As irgi galiu produktus surasyt,o kas gausis tai visiska liampa.