Kiniška saldžiarūgštė vištiena

Kiniška saldžiarūgštė vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, 200 gramų
  • Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Actas, obuolių, 8 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 10 valgomųjų šaukštų
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gediminas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rokas
2017-02-25 17:52
Jau kokius 4 metus gaminu pagal šį receptą, tik vandens nepilu nes ir taip gana suskystėja nuo daržovių. Dedu dvi paprikas, mažai druskingą sojų padažą, ryžių actą, pomidorų nededu, vietoj jų kartais dedu kukurūzus. Lengva, greita, labai skanu!
Viktorija
2016-10-14 09:59
Nerealus skonis. Aciu uz recepta!!!
vytas
2015-07-24 20:42
Padariau siurpriza zmonai ir ji liko ziauriai suzaveta. Dekui uz recepta!!!!!
airidas
2015-04-04 11:44
pabandysim
Marija
2015-02-25 21:55
Skanu pirma karta dariau