Kiniška oranžinė vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 2 vienetai
- Krakmolas, 0.333333 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 0.333333 stiklinės
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Apelsinų sultys, 1 stiklinė
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Ryžių actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnakai, 2 skiltelės
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Malta aitrioji paprika, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Dubenėlyje sumaišyti apelsinų sultis, cukrų, actą, sojų padažą, imbierą, česnakus ir čili miltelius. Pakaitinti 3 min.
Kitame dubenėlyje sumaišyti 1 a.š. krakmolo ir 2 a.š. vandens. Supilti į oranžinį padažą ir išmaišyti. Dar pavirti 5 min, kol sutirštės.
Supjaustyti vištieną nedideliais kubeliais.
Dubenėlyje sumaišyti miltus ir 1/3 stiklinės krakmolo bei žiupsnį druskos.
Išplakti kiaušinius.
Merkti mėsos gabaliuką į kiaušinius ir apvolioti miltų bei krakmolo mišinyje.
Apkepti mėsą keptuvėje su aliejumi. Tuomet supilti padažą ir dar pakepti.
» Rašyti komentarą