Kiniška oranžinė vištiena

Kiniška oranžinė vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 2 vienetai
  • Krakmolas, 0.333333 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 0.333333 stiklinės
  • Druska
Kepimui:
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Varškės kremui:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Padažui:
  • Apelsinų sultys, 1 stiklinė
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Ryžių actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sojos padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malta aitrioji paprika, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenėlyje sumaišyti apelsinų sultis, cukrų, actą, sojų padažą, imbierą, česnakus ir čili miltelius. Pakaitinti 3 min.

  2. Kitame dubenėlyje sumaišyti 1 a.š. krakmolo ir 2 a.š. vandens. Supilti į oranžinį padažą ir išmaišyti. Dar pavirti 5 min, kol sutirštės.

  3. Supjaustyti vištieną nedideliais kubeliais.

  4. Dubenėlyje sumaišyti miltus ir 1/3 stiklinės krakmolo bei žiupsnį druskos.

  5. Išplakti kiaušinius.

  6. Merkti mėsos gabaliuką į kiaušinius ir apvolioti miltų bei krakmolo mišinyje.

  7. Apkepti mėsą keptuvėje su aliejumi. Tuomet supilti padažą ir dar pakepti.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą