Kiniška kepta kiauliena su svogūnų laiškais

Kiniška kepta kiauliena su svogūnų laiškais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 4
  • Imbieras, maltas, 1 gramas
  • Krakmolas, kukurūzų, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, laiškai, 100 gramų
  • Kiauliena, kumpis, 400 gramų
  • Sojos padažas, šviesusis, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, tamsusis, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos arba daržovių, 150 mililitrų
  • Austrių padažas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais.
Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus bei 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Svogūnų laiškus supjaustome gana stambiai, maždaug į 5 cm ilgio dalis, o česnaką smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejaus ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kiaulienos gabalėlius.
Maišydami kepame, kol mėsa apskrus.
Tuomet į keptuvę pilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą bei porą šaukštų cukraus ir maišydami troškiname, kol susidarys tirštas rudas padažas.
Paragaujame, jei per sūru, skonį pataisome cukrumi.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Yao
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ttt
2018-01-26 18:08
Galvą tikrinkis
AS
2016-02-14 11:31
neskanu
Ann
2014-01-14 22:55
Kur galima rasti kukuruzu krakmolo?
Giedrius
2012-03-08 12:40
aš tai dar įbarstau malto čili pipiro, su juo daug geresnis skonis
(anonimas)
2011-04-02 20:26