Kiniška elniena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Krakmolas, kukurūzų, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, geltona, raudona, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai
- Sojos padažas, šviesus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
- Austrių padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Elniena, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
1. Elnieną supjaustykite smulkiais gabalėliais - maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm pločio. apipilkite šviesiu sojos padažu, dėkite 2 šaukštus krakmolo, žvėrienos prieskonių, gerai viską išmaišykite ir palikite maždaug 15 min pasimarinuoti.
2. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnako skilteles, juostelėmis paprikas.
3. Išgaubtoje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant stiprios apkepkite mėsos gabaliukus maišydami. Mėsai apskrudus, dėkite susmulkintas paprikas ir česnakus. Nuolat maišykite, pilkite sultinį ir austrių padažą. Sudėkite svogūnus. Troškinkite maišydami kol pasidarys tiršta ruda masė.
Patiekite su lipniais ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-15 09:00
kinieciai elniena valgo...



2011-03-01 10:19