Kiniška citrininė vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 600 gramų
- Bulvių krakmolas, 0.5 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Vištienos sultinys, 0.5 stiklinės
- Citrinų sultys, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, tarkuotas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Bulvių krakmolas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su kiaušiniu, sojų padažu ir vynu. Palikti 20 min. pasimarinuoti.
Tuomet vištieną apvolioti krakmole. Iškepti keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.
Dubenėlyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus ir supilti į keptuvę su mėsą. Pakepti, kol padažas sutirštės.
» Rašyti komentarą