Kiniška citrininė vištiena

Kiniška citrininė vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 600 gramų
  • Bulvių krakmolas, 0.5 stiklinės
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
Padažui:
  • Vištienos sultinys, 0.5 stiklinės
  • Citrinų sultys, 4 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, tarkuotas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Bulvių krakmolas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Marinatui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su kiaušiniu, sojų padažu ir vynu. Palikti 20 min. pasimarinuoti.

  2. Tuomet vištieną apvolioti krakmole. Iškepti keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.

  3. Dubenėlyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus ir supilti į keptuvę su mėsą. Pakepti, kol padažas sutirštės.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą