Kinder Milk Slice plokštainis


- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Grietinėlė, 325 mililitrai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 175 gramai
- Miltai, 125 gramai
- Kakava, 40 gramų
- Kepimo milteliai, 5 gramai
Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.
Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.
Iškeptą biskvitą perpjaukite pusiau. Vieną dalį užtepkite kremu, kremą tolygiai paskirstykite. Antrą dalį dėkite ant kremo. Gautą plokštainį padėkite į šaldytuvą ir laikykite bent 3 valandas. Išsamią informaciją apie šį receptą rasite pateiktame video.
2017-11-07 16:07

2017-11-07 18:12