Kimštas kopūstas "Balta rožė"

Kimštas kopūstas "Balta rožė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Baravykai, šaldyti, 2 gabaliukai
  • Druska
  • Vištienos faršas, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Padažui:
40 gr. sviesto
30 gr. miltų
puse litro pieno(galima i rdaugiau)
druskos, muskato riešuto malto
pipirų maltų

Gaminimas:
Kopūstą išvirti bet ne pervirti maždaug 15-20 min, kol apminkštės ta pusė kur kačianas. Tada nuvarvinti ant rėtelio.

Į faršą sudėti kiaušinį, sumaltą svogūną, morką, sudėti prieskonius ir viską gerai išminkyti.

Su visu šiuo įdaru prikimšti kopūsto tą pusę kurioje yra kačianas, bet kačianą išpjauti. Galima kiekvieną lapelį prikimšti faršo. Tada dar uždėjau šaldytą baravyką supjausčiusi kubeliais, padariau, kaip rožės viduriuką. Ir viską padarius pašauti į įkaitintą orkaitę ir kepti 2 valandas 30 minučių.

Padažo paruošimas:
Sviestą išlydyti nedideliame puode, suberti miltus ir pakepinti. Kol pasidarys vientisa masė, ir miltai nebus žali. Tada supilti pieną ir maišyti,kad nesušoktų į gumuliukus. Paskaninti muskato riešutu, pipirais ir druska.

Su šiuo padažu aplieti šio rudens gėrybę kopūstą. :)

SKANAUS!!!

Receptą atsiuntė: salomeja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mia30
2011-10-24 19:55
Taip ta kota is apacios, tikrai neissiskirs kiti lapeliai.
Agne
2011-10-24 14:40
Vienas, girl ir kvailas klausimas.. O tai ta kota pjaut is apacios, kaip auga kopustas (Bet tada nesigaus ta vadinama roze ), ar pjaut is virsaus?
mia30
2011-02-20 18:01
Ispjauti tiek, kad skirtusi lapeliai.Ir eitu prikimsti.
Aušra
2011-02-20 13:55
Kažkaip atrodo sunkiai paruošiama, bet galvoju pabandyt.. o kiek to koto išpjaut?
mia30
2011-02-20 13:26
Sveiki, man gavosi keturiems asmenims.Žiūrint kokio dydžio kopūstas